DISTRIBUIȚI
Recode

Preşedintele executiv şi co-fondatorul Facebook Mark Zuckerberg nu are dreptate atunci când afirmă că postările care conţin negări ale Holocaustului nu ar trebui eliminate de pe platforma social media, potrivit Centrului Simon Wiesenthal, relatează dpa, potrivit agerpres.

„Cei care neagă Holocaustul sunt de două tipuri – cei care nu doresc creadă că a existat un Auschwitz şi cei care vor să termine treaba, cum ar fi Iranul „, a afirmat Dean Rabbi Abraham Cooper.


Citește și : Democraţii vor să o audieze pe interpreta lui Trump pe tema summitului cu Putin

Cooper a spus că Centrul Simon Wiesenthal, o organizaţie internaţională evreiască, a obţinut un angajament din partea unor oficiali Facebook în 2009 în baza căruia negarea Holocaustului postată în numele unor state precum Iranul pentru a-i denigra pe evrei în scopuri de propagandă va fi eliminată de pe platforma social media.

„Holocaustul nazist este cea mai documentată atrocitate din istorie, a permite ca povestea negării Holocaustului să fie postată pe Facebook … nu poate fi justificată în numele „schimbului liber de idei” atunci când ideea însăşi se bazează pe o minciună, a subliniat Abraham Cooper.

Citește și : Primele concluzii ale lui Putin după întâlnirea sa cu Donald Trump