DISTRIBUIȚI
Ukraine's President Volodymyr Zelenskiy attends a meeting with French Foreign Minister Catherine Colonna, amid Russia's attack on Ukraine, in Kyiv, Ukraine September 27, 2022. Ukrainian Presidential Press Service/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.

În discursul său nocturn, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că se lucrează în continuare la restabilirea energiei electrice în zonele vizate de loviturile rusești asupra infrastructurii din această săptămână, scrie CNN  , informează mediafax.

„Lucrăm în toată țara pentru a stabiliza situația”, a spus el.


Citește și : Hakeem Jeffries şi-a lansat candidatura pentru preluarea conducerii democrate din Camera Reprezentanţilor

„Cele mai multe probleme cu energia electrică sunt în orașul Kiev și în regiunea Kiev, în orașul Odesa și în regiunea Odesa, în orașul Harkov și în regiunea Harkov. Vinnytsia, Ternopil, Cherkasy, Chernihiv și alte regiuni – lucrătorii din domeniul energiei fac tot posibilul pentru a le oferi oamenilor o viață normală”, a adăugat el.

Zelensky i-a mulțumit, de asemenea, premierului britanic Rishi Sunak pentru întâlnirea cu el la Kiev.

„Vă mulțumesc, domnule prim-ministru Rishi, pentru disponibilitatea de a apăra libertatea și mai puternic alături de noi. De asemenea, avem câteva decizii foarte necesare – am convenit asupra lor astăzi”, a spus Zelenski.

Citește și : Igor Dodon a fost eliberat din arestul la domiciliu