DISTRIBUIȚI
greenarea.me

Zeci de zboruri au fost anulate, amânate sau redirecţionate sâmbătă şi duminică pe aeroporturile din Emiratele Arabe Unite (EAU) ca urmare a ceţii dense, în condiţiile în care zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în ţară pentru sărbătorile de sfârşit de an, relatează AFP.

Aeroportul din Dubai a anunţat anularea duminică a 17 zboruri şi întârzierea a altor 60. Zeci de alte zboruri au fost redirecţionate spre aeroporturile din apropiere, potrivit agerpres .


Compania Emirates Airlines a informat duminică pe site-ul său de internet, că „traficul aerian este perturbat de ceaţă”, anunţând anularea a zece zboruri cu destinaţia Teheran, Budapesta şi Hong Kong.

Citește și : 80 de opozanți ai lui Maduro eliberați de o comisie a Adunării Constituante venezuelene

Compania a cerut clienţilor să se informeze despre situaţia zborurilor înainte de a veni la aeroport.

O ceaţă densă a cuprins de vineri seară Emiratele Arabe Unite.

Acest fenomen a fost provocat, potrivit serviciilor meteo, de o scădere a temperaturilor şi a unui nivel de umiditate de 95%. Această situaţie ar urma să se prelungească şi pe parcursul zile de duminică.

Poliţia din Dubai a recomandat participanţilor la traficul rutier multă prudenţă, ca urmare a vizibilităţii scăzute provocată de ceaţă, încheie AFP.