DISTRIBUIȚI
Washington Post

Matthew Whitaker, procuror general interimar al SUA, a declarat vineri că nu a discutat cu președintele american Donald Trump, sau cu un alt oficial de la Casa Albă, despre ancheta privind posibilele ingerințe ale Rusiei în alegerile din 2016, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit mediafax.

„Nu am discutat cu președintele Statelor Unite despre investigația procurorului special Robert Mueller”, a declarat Whitaker.


Citește și : Rusia afirmă că nu va trimite observatori pentru monitorizarea alegerilor prezidenţiale din Ucraina ”din motive de securitate”

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei audieri în cadrul Comisiei Judiciare a Camerei Reprezentanţilor.

Preşedintele SUA a devenit subiectul central în investigaţia comisiei conduse de procurorul special Robert Mueller referitoare la ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial american şi la presupusele contacte cu Moscova, au declarat surse citate de cotidianul The Washington Post. Sursele citate declară că echipa procurorului special Robert Mueller îl are în centrul atenţiei pe preşedintele Donald Trump, numit în termeni procedurali „Persoana numărul 1”.

Citește și : Guvernul spaniol îi acuză pe separatiştii catalani că îi resping ultima propunere de dialog