DISTRIBUIȚI
Jacksonville Journal-Courier

Vladimir Putin a asigurat duminică, după ce a votat la un birou de votare din Moscova, că va fi mulţumit cu orice scor care îi va permite să fie reales pentru al patrulea mandat, relatează AFP, conform agerpres.

Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, preşedintele rus a răspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV:„Nu contează atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcţia de preşedinte”.


Citește și : SUA : Fostul director adjunct al FBI a păstrat note personale ale lui Trump

„Sunt sigur de programul pe care îl propun ţării”, a adăugat el, prezentându-se la secţia de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Ştiinţe din Moscova, unde a votat de mai multe ori în ultimii ani, îmbrăcat în costum negru şi purtând o cravată vişinie.

În acest context, portalul newsru.com remarcă faptul că niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a găsit loc doar pentru lozinca „Un preşedinte puternic- o Rusie puternică!” şi extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intenţiile de vot, în absenţa principalului său oponent, Aleksei Navalnîi, Vladimir Putin are asigurată realegerea pentru al patrulea mandat, prevăzut să dureze până în 2024.

Citește și : Regimul sirian a recucerit două localităţi deţinute de rebeli în Ghouta de Est (OSDO)