DISTRIBUIȚI
Facebook

Actorul Chuck Norris și premierul Ungariei, Viktor Orbán, au asistat împreună la antrenamentul unei unități de forțe speciale de luptă antiterorism, starul american declarându-se încântat de experiență, relatează mediafax.

Imaginile de la întâlnirea celor doi au fost publicate pe contul de pe platforma de socializare online Facebook al premierului maghiar, sub titlul „Rangers”, o aluzie la serialul în care a jucat Norris, „Walker, polițist texan/ Walker, Texas Ranger” (1993 – 2001).


Citeşte şi: Poroşenko cere NATO să trimită nave de război în Marea Azov

Actorul american i-a spus premierului Ungariei că a citit atât de multe despre el încât simte că îl cunoaște de o viață.

Apoi premierul l-a condus personal cu mașina pe actor spre locul antrenamentului, iar, pe drum, Orbán s-a oferit să îi arate satul în care s-a născut și au vorbit despre faptul că tatăl său are aceeași vârstă ca starul american, 78 de ani.

Cei doi au asistat la antrenamentul unei unități de elită antitero, despre care premierul a spus că sunt „cei mai duri tipi, la cel mai înalt nivel din punct de vedere al apărării populației”.

Facebook

Citeşte şi: 10.000 de persoane evacuate în Koln! Geniştii au dezamorsat o bombă neexplodată

Starul s-a fotografiat alături de militari, spunând că îi consideră, „pe toți, prietenii lui”, iar premierului i-a declarat că acesta a fost cel mai bun antrenament de gen la care a asistat vreodată.

Chuck Norris este actor, expert în arte marțiale și personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii 1960, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără „Codul tăcerii” (1985), „Operaţiunea Delta Force” (1986), „Asasinul mafiei” (1991), „Emisarul iadului” (1994), „Misiune pentru preşedinte” (2000), „Eroi de sacrificiu 2” (2012).