DISTRIBUIȚI
The Express Tribune

Un bărbat din statul american Louisiana, aflat în vacanță în Tanzania, s-a înecat în timp ce încerca să își ceară iubita în căsătorie sub apă, relatează site-ul postului CNN, potrivit mediafax.

Steven Weber a cerut-o pe prietena sa, Kenesha Antoine, sub apă, având un mesaj scris de mână și un inel.


Citește și : Zece morți și 16 răniți după ce şoferul unui camion a pierdut controlul şi a intrat într-o mulţime în sudul Chinei

„Nu pot să îmi țin respirația suficient de mult ca să îți spun tot ce iubesc la tine. Dar…tot ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi”, scrie în mesajul afișat de bărbat și surprins de iubita s-a într-o înregistrare video.

Weber nu a reușit să se întoarcă la suprafață, anunță Antoine într-o postare de pe Facebook. Acesta s-a înecat la scurt timp după cererea în căsătorie.

 

Autoritățile locale au anunțat că investighează cazul. Departamentul de Stat american a confirmat că un cetățean american a murit în Tanzania, însă nu a oferit mai multe detalii.

„Condoleanțele noastre sincere familiei pentru pierderea suferită. Vom oferi asistență consulară necesară”, afirmă Departamentul de Stat.

Citește și : Proteste în Hong Kong. Confruntări între manifestanţi şi poliţie