DISTRIBUIȚI
AP

Preşedintele american Donald Trump a publicat pe contul său de Twitter o înregistrare video în care arată secvenţe din dansurile la care a participat la mitingurile sale electorale pe ritmurile melodiei YMCA a formaţiei Village People, relatează marţi agenţia EFE, potrivit agerpres.

Imaginile cu o durată de puţin mai mult de două minute, publicate la finalul campaniei electorale de dinaintea unui scrutin prezidenţial foarte disputat ce se desfăşoară marţi, sunt însoţite de mesajul: ”VOTAŢI!, VOTAŢI!,VOTAŢI!.


Citeşte şi: După o campanie tumultoasă, un electorat divizat se prezintă la urne pentru a alege între Trump şi Biden

Trump apare fără mască în diferite momente la mitingurile sale din mai multe state şi secvenţele includ de asemenea coregrafia care a dat popularitate acestei melodii lansate în anul 1978, preşedintele încercând să imite mişcările din braţe şi şolduri pe ritmurile ei.

Deşi aceste dansuri ale lui Trump s-au viralizat în ultimele săptămâni pe unele reţele de socializare, unii dintre membrii formaţiei Village People i-au cerut în mod repetat candidatului republican să nu mai folosească melodia lor în timpul acţiunilor sale politice.

Citeşte şi: Cel puţin un jihadist a deschis focul la Viena (VIDEO)! Patru oameni au fost ucişi!

De pildă, un membru al acestui grup pop, Victor Willis, nu doar a criticat folosirea melodia YMCA, dar s-a arătat deranjat şi de imitarea coregrafiei.

Trump a mai folosit în timpul acţiunilor sale politice piese audio ale unor formaţii cunoscute, multe dintre acestea interzicându-i apoi să mai facă acest lucru. Printre astfel de cazuri cunoscute se numără Mick Jagger şi Keith Richards din formaţia Rolling Stones, familia cântăreţului Tom Petty, decedat în 2017, grupul american R.E.M, britanica Adele şi moştenitorii lui Prince.