DISTRIBUIȚI
Twitter

UPDATE: Două trenuri de pasageri au fost implicate într-un incident survenit în timpul unei operaţiuni de cuplare a lor în gara centrală din Salzburg (vestul Austriei), aproximativ 40 de persoane fiind rănite uşor, a anunţat poliţia austriacă, citată de Reuters, potrivit agerpres.

Accidentul, produs la ora locală 04:46 (02:46 GMT), a fost cauzat de viteza prea mare a unui tren în timpul efectuării operaţiunii de cuplare cu un alt tren, care venise de la Zurich.


Citeşte şi: Liviu Dragnea: Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor de mutare a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim

”Un (tren) Nightjet era oprit la peronul 4 şi în timpul procedurii de cuplare un alt tren a venit din spate”, a explicat reprezentantul poliţiei. Acesta a adăugat că nu este de aşteptat ca numărul răniţilor să crească semnificativ. 

Zeci de persoane au fost rănite vineri dimineaţă în urma coliziunii a două trenuri în gara centrală din oraşul Salzburg, situat în vestul Austriei, a relatat presa locală, citată de dpa.

Cele două trenuri s-au lovit cu puţin timp înainte de ora locală 05:00 (03:00 GMT), a anunţat site-ul de ştiri Salzburg24. Aproximativ 50 de persoane au fost rănite în acest incident, însă niciuna dintre ele nu se află în stare gravă.