DISTRIBUIȚI

UPDATE: Numărul persoanelor ce şi-au pierdut viaţa în explozia urmată de un incendiu care a avut loc joi la o fabrică de artificii din Indonezia a crescut la 47, iar numărul celor răniţi a ajuns la 46, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale Argo Yuwono la Metro Television, informează Reuters.

‘Sunt 47 de trupuri neînsufleţite. Am aflat că acolo lucrau 103 muncitori’, a spus Yuwono.


Potrivit noilor date, 46 de oameni au fost răniţi în explozie, aceştia fiind duşi la trei spitale din apropiere, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Datele iniţiale indicau cel puţin 27 de persoane de morţi şi cel puţin 35 de răniţi în deflagraţia survenită la fabrica situată la sud-vest de capitala Indoneziei, Jakarta. În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea cum un fum negru şi dens se ridica deasupra unei fabrici din oraşul Tangerang.

Un oficial din cadrul serviciului de pompieri, Oni Sahroni, a declarat pentru Metro TV că toate victimele sunt angajaţi ai fabricii de artificii din Tangerang.

Martori citaţi de Reuters au afirmat că au avut loc două explozii, la circa trei ore una de alta.

Ştire iniţială: Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 35 au fost rănite într-o explozie, urmată de un incendiu, la o fabrică de artificii dintr-o zonă de la sud-vest de capitala indoneziană Jakarta, au indicat joi media locale, relatează Reuters, DPA, Xinhua, potrivit agerpres.

În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea cum un fum negru şi dens se ridica deasupra unei fabrici din oraşul Tangerang.

Un oficial din cadrul serviciului de pompieri, Oni Sahroni, a declarat la Metro TV că toate victimele sunt angajaţi ai fabricii de artificii din Tangerang.