DISTRIBUIȚI

Universal Studios a inaugurat miercuri la Beijing cel mai mare parc tematic al său, în cadrul unui evenimentul restrâns, rezervat doar invitaţilor, relatează agenţia DPA, potrivit agerpres.

Parcul tematic va fi deschis publicului la data de 20 septembrie.


Citeşte şi: 32 de oameni au murit într-un accident rutier în Peru – Black News

Universal Beijing Resort este situat în districtul Tongzhou, la o distanţă de circa 30 de kilometri de centrul capitalei Chinei.

Parcul cuprinde două hoteluri de mari dimensiuni, 24 de spaţii de spectacole şi 37 de atracţii având ca tematică producţii populare, precum ”Harry Potter”, ”Transformers”, ”Kung Fu Panda”, ”Jurassic Park”, ”Minions” şi ”Waterworld”, dar şi 80 de restaurante şi 30 de magazine.

Universal speră să atragă anual peste 10 milioane de vizitatori.

Potrivit relatărilor mass-media, investiţia este estimată la 50 de miliarde de yuani (7,7 miliarde dolari).

Citeşte şi: Un elicopter militar american S-A PRĂBUŞIT în Oceanul Pacific – Black News

Universal deţine de asemenea parcuri de distracţii în Los Angeles şi Orlando (Florida) din Statele Unite, în Singapore şi la Osaka, în Japonia.

Inaugurarea a fost amânată mai multe săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus.

Deşi numărul infecţiilor cu noul coronavirus a scăzut în China, vizitatorii trebuie poarte măşti sanitare ca măsură de prevenţie, să prezinte o aplicaţie sanitară pe telefoanele lor mobile care atestă că nu prezintă risc de infectare, să accepte să le fie luată temperatura la intrare şi să respecte distanţarea fizică.