DISTRIBUIȚI
Kentucky Sports Radio

Douăzeci şi cinci de arme de foc şi aproximativ 10.000 de gloanţe au fost descoperite în Ohio, nord-estul SUA, la domiciliul unui tânăr de 18 ani, arestat pentru că lansase un apel pe internet în care îndemna la uciderea de poliţişti, a anunţat miercuri Biroul Federal de Investigaţii (FBI), citat de AFP, potrivit agerpres.

Pe forumul internet iFunny, unde avea circa 4.400 de abonaţi, tânărul a publicat mesaje în care făcea apologia uciderilor în masă şi lansase un apel la atacarea centrelor de planificare familială, precum şi ‘la împuşcarea tuturor agenţilor federali’, potrivit unei plângeri a FBI depusă luni împotriva lui.


Citeşte şi: S-au găsit primii vinovaţi de moartea lui Jeffrey Epstein: Directorul închisorii a fost TRANSFERAT şi doi gardieni au fost SUSPENDAŢI!

La percheziţia domiciliului său din Boardman, în estul Ohio, poliţiştii au descoperit 15 puşti de asalt şi 10 pistoale semiautomate, muniţii, precum şi uniforme de camuflaj.

Suspectul a recunoscut că a publicat mesaje ameninţătoare pe internet, dar a afirmat că a fost vorba ‘doar de o glumă’.

Citeşte şi: Sute de români au rămas BLOCAŢI pe o insulă grecească

Două carnagii cu puşti de asalt s-au soldat în SUA cu 22 de morţi la 3 august la El Paso, în Texas, şi respectiv 9 morţi la Dayton, în Ohio.