DISTRIBUIȚI
Reuters

Un tânăr afgan solicitant de azil în Franţa, aflat în stare de ebrietate, a atacat cu un cuţit şi a rănit luni seara patru persoane, dintre care una grav, în centrul oraşului Perigueux (sud-vest), informează marţi AFP, citând o sursă apropiată anchetei, potrivit agerpres.

Tânărul în vârstă de 19 ani a agresat trecătorii cu un cuţit. Trei persoane au fost rănite uşor, iar în alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, a fost rănit mai grav, dar fără să existe un risc de deces.


Citește și : Mike Pompeo a discutat cu prinţul moştenitor saudit Mohammed Bin Salman despre Siria, Irak, Afganistan şi Yemen

Presa locală a relatat că echipaje de salvare au intervenit iniţial pentru a-l calma pe individ, care era gol până la brâu şi agresa un grup de tinere în faţa locuinţei sale. Tânărul afgan a lovit de mai multe ori cu cuţitul doi paramedici, care s-au dus la spital. Apoi, el a atacat doi fraţi sexagenari, care locuiau lângă el. Cei doi bărbaţi, dintre care unul a fost lovit în plămâni, au fost transportaţi la spital.

Agresorul a fost arestat.