DISTRIBUIȚI

Poliția daneză a arestat miercuri un cetățean suedez în vârstă de 22 de ani și a emis mandat internațional de arestare pe numele unui conațional al acestuia, cei doi fiind suspectați că ar fi implicați în explozia produsă săptămâna trecută în fața unui sediu din Copenhaga al Agenției fiscale daneze.

O persoană a fost rănită ușor în urma exploziei de săptămâna trecută, care a distrus ușile și ferestrele intrării principale în clădirea situată în apropiere de centrul orașului, relatează agenția de știri Reuters, conform mediafax.


Citeşte şi: S-au găsit primii vinovaţi de moartea lui Jeffrey Epstein: Directorul închisorii a fost TRANSFERAT şi doi gardieni au fost SUSPENDAŢI!

Autoritățile daneze au comunicat că explozia nu a fost un accidentală, ci a fost vorba de un atac deliberat.

Poliția nu a indicat dacă acest caz are legătură cu o explozie produsă patru zile mai târziu la o stație de poliție aflată în apropiere, însă a precizat că în ambele cazuri au fost folosite materiale explozive de uz industrial, informează postul Deutsche Welle.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma exploziei produse sâmbătă la o secție de poliție din zona Norrebro a capitalei daneze.

Citeşte şi: Sute de români au rămas BLOCAŢI pe o insulă grecească