DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost găsit mort într-o statuie de dinozaur într-un oraş din apropiere de Barcelona, în nord-estul Spaniei, a informat marţi poliţia locală, potrivit AFP şi agerpres.

Anchetatorii încearcă să înţeleagă cum şi de ce această persoană a ajuns în interiorul statuii de stegozaur din oraşul Santa Coloma de Gramanet, a indicat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliţiei din regiunea Catalonia.


Citeşte şi: Australia îşi ÎNCHIDE ambasada din Afganistan

„Totul indică că a fost vorba de o moarte accidentală”, a precizat purtătoarea de cuvânt, adăugând că poliţia nu a găsit „niciun indiciu” de natură „criminală”.

Autorităţile au fost sesizate sâmbătă. „Am fost acolo şi am văzut că o persoană decedată se afla în interiorul statuii dinozaurului”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Potrivit presei locale, un tată şi fiul său, care se jucau în zonă, au descoperit cadavrul cvadragenarului în interiorul statuii, instalate în locaţia respectivă de un cinematograf de cartier, şi au alertat poliţia.

Citeşte şi: CDC investighează cazuri de INFLAMAŢIE CARDIACĂ post-vaccinare apărute la tineri

Pompierii au fost nevoiţi să taie unul dintre picioarele sculpturii pentru a putea scoate corpul.

Surse din cadrul poliţiei citate de presa locală cred că bărbatul ar fi putut intra în statuie pentru a dormi sau ar fi încercat să recupereze un obiect, cum ar fi telefonul mobil, căzut în interior.