DISTRIBUIȚI
Sächsische.de

Un reporter TV din Germania a fost concediat după ce s-a murdărit intenţionat cu noroi înainte să transmită un reportaj dintr-o localitate devastată de inundaţii săptămâna aceasta, potrivit DailyMail , scrie news.ro

Susanna Ohlen, 39 de ani, s-a murdărit de noroi pentru a pretinde că a ajutat la intervenţiile din oraşul Bad Munstereifel ca urmare a inundaţiilor, care în Germania au ucis 128 de persoane.


Citește și : Boris Johnson presează UE să analizeze ‘cu seriozitate’ propunerile sale privind Irlanda de Nord

RTL.de a difuzat reportajul despre inundaţiile din respectiva localitate, dar reporteriţa a fost filmată de un locuitor care a publicat marţi videoclipul pe internet.

Reprezentanţii postului au spus: „Abordarea reporterului nostru contravine clar principiilor jurnalistice şi propriilor noastre standarde. Prin urmare, ea a fost concediată de luni după ce am aflat”.

În videoclip, Ohlen apare într-o cămaşă albastră, pălărie şi cizme, aplecată, luând noroi şi murdărindu-şi hainele şi apoi faţa, fiind într-o zonă distrusă de ape, case prăbuşite şi resturi.

Citește și : Rusia a testat DECONECTAREA de la internetul global

În înregistrare se aude o persoană care râde în timp ce reporteriţa, plină de noroi, se întoarce către cameraman pentru a transmite reportajul.

Ohlen lucra la RTL din 2008 şi a prezentat „Good Evening RTL”, „Good Morning Germany” şi „Point 12” printre alte emisiuni.