DISTRIBUIȚI

Un băiat de 13 ani conducea un pick-up implicat într-o coliziune frontală cu o camionetă în care se afla şi o echipă universitară de golf, accident petrecut în statul american Texas şi soldat cu moartea a nouă persoane, au anunţat joi autorităţile locale, notează AFP, potrivit agerpres.

Poliţia locală a informat că şase jucători de golf de la Universitatea Southwest (New Mexico) şi antrenorul lor şi-au pierdut viaţa în accident, care a avut loc marţi seară în vestul statului Texas.


Citeşte şi: Fostul premier bulgar Boiko Borisov a fost reţinut – Black News

Adolescentul de 13 ani şi tatăl său de 38 de ani au murit şi ei.

În seara tragediei, pick-up-ul cu care se deplasau a intrat pe banda de circulaţie opusă, lovind frontal camioneta, potrivit autorităţilor din Texas.

Ambele vehicule au luat apoi foc.

Tânărul adolescent se afla la volan în momentul accidentului, a declarat Bruce Landsberg, vicepreşedinte al Consiliului Naţional pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB), pentru postul local de televiziune NewsWest9.

Citeşte şi: Rusia a creat o zonă de excludere aeriană deasupra regiunii Donbas – Black News

La 13 ani, şofatul nu este permis în Texas. Abia la 15 ani se poate obţine un permis de conducere însoţit şi, astfel, porni la drum alături de adultul titular al permisului.

Pneul din faţă stânga al pick-upului pare să fi explodat înainte de accidentul care s-a produs în timp ce ambele vehicule circulau cu viteză mare, a precizat Bruce Landsberg.

Doi studenţi canadieni sunt în continuare internaţi în spital în stare critică, mai scrie AFP.