DISTRIBUIȚI

Eduardo N., un polițist care a participat la tentativa eșuată de arestare a lui Ovidio Guzman, fiul celebrului traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, a fost asasinat, fiind împușcat de peste 150 de ori, informează cotidianul Le Figaro, potrivit mediafax.

Pe materialele video ale asasinatului, care a fost comis joi, se observă doi bărbați înarmați coborând dintr-o mașină și îndreptându-se către un alt vehicul parcat în parcarea unui centru comercial din Culiacan, capitala statului mexican Sinaloa. Asasinii, înarmați cu arme semiautomate, au tras mai multe rafale asupra vehiculul ofițerului de poliție și apoi au plecat, lăsând în urmă victima împușcată cu peste 150 de gloanțe.


Ofițerul a participat la operațiunea de arestare a fiului lui El Chapo, pe data de 17 octombrie. În urma reţinerii lui Ovidio Guzman în oraşul Culiacan au izbucnit lupte de stradă, astfel că, după câteva ore, forţele de securitate mexicane l-au eliberat pe fiul traficantului, decizia fiind luată pentru protejarea vieţilor oamenilor.

Citeşte şi: EXPLOZIE puternică la cea mai mare rafinărie din Siria. Cel puţin un om a murit!

Citeşte şi: CĂDEREA Zidului Berlinului: 9 noiembrie 1989, ziua care A SCHIMBAT lumea!