DISTRIBUIȚI
NDTV.com

Un poliţist japonez a băut prea mult, a adormit pe stradă şi a pierdut documente dintr-o anchetă care conţineau datele a aproximativ 400 de persoane anchetate penal, au anunţat poliţia şi presa locală, relatează AFP, potrivit news.ro.

Ofiţerul în vârstă de 49 de ani din regiunea Hyogo (vestul Japoniei) a pierdut o geantă care conţinea documentele între orele locale 23.00, vineri seara, şi 5.00, sâmbătă dimineaţa, a declarat, luni, un oficial poliţiei locale.


Citeşte şi: DEZASTRU în capitala Armeniei (VIDEO)! 20 de oameni sunt daţi DISPĂRUŢI după explozia din inima Erevanului – Black News

Documentele conţineau numele şi adresele persoanelor implicate în cercetări penale, a spus el, fără a oferi alte detalii.

Ofiţerul în cauză a ieşit să bea alături de colegii săi şi a adormit pe stradă în drum spre casă. Când s-a trezit lângă o gară, nu a mai găsit geanta şi actele, potrivit agenţiilor de presă japoneze, care citează oficiali de poliţie.

Citeşte şi: Zece avioane ale oligarhilor ruşi sunt BLOCATE în Germania – Black News

Acesta nu este primul incident în care funcţionarii se trezesc jenaţi după sesiuni care implică alcoolul. În iunie, autorităţile din oraşul Amagasaki, din aceeaşi regiune, au declarat că un antreprenor a pierdut o geantă cu o cheie USB care conţinea datele personale ale tuturor celor 460.000 de locuitori ale regiunii, după ce a ieşit să bea şi a adormit în aer liber în drum spre casă.

Cheia USB a fost, însă, găsită la o zi după ce cazul a fost făcut public.