DISTRIBUIȚI

Un palestinian a fost ucis în tiruri israeliene, în apropiere de Nilin, la vest de Ramallah, în Cisiordania ocupată, au anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii şi armata israeliană, relatează AFP, potrivit news.ro.

Armata israeliană a anunţat că este vorba despre un bărbat care făcea parte dintr-un grup care arunca cu pietre în maşini israeliene.


Citește și: Emiratele Arabe Unite SUSPENDĂ toate zborurile de pasageri

”Militarii au tras către suspecţi după ce aceştia au aruncat o piatră şi se pregăteau să arunce altele”, a precizat duminică, într-un comunicat, armata israeliană.

”Potrivit informaţiilor de care dispunem în prezent, unul dintre suspecţi a fost ucis prin împuşcare, iar altul a fost rănit şi a scăpat”, a precizat ea.

Citește și: China testează deja un vaccin împotriva noului coronavirus

Potrivit agenţiei palestiniene oficiale de presă Wafa, armata israeliană a împiedicat o ambulanţă să ia acest bărbat la spital. Locuitori din vecinătate au precizat că el se numea Soufiane al-Khawaja.

Guvernul palestinian de la Ramallah a anunţat duminică o interdicţie pe o perioadă de două săptămâni a deplasărilor neesenţiale în Cisiordania, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus.