DISTRIBUIȚI

Un proeminent om de afaceri german se afla la bordul avionului privat Cessna 551 care s-a prăbuşit duminică seară în Marea Baltică în largul coastelor Letoniei, după ce a traversat Europa pornind din sudul Spaniei şi nu a răspuns apelurilor controlorilor de trafic aerian, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Avionul, înmatriculat în Austria, a decolat duminică după-amiază de pe aeroportul oraşului spaniol Jerez. La circa o oră după decolare serviciul spaniol de control aerian a pierdut contactul cu aparatul şi a alertat serviciul omolog francez.


Citeşte şi: Un avion privat S-A PRĂBUŞIT în Marea Baltică! NATO a trimis aparate de vânătoare pentru interceptarea acestuia – Black News

Piloţii avioanelor de vânătoare, ridicate de la sol pentru a monitoriza avionul Cessna, au raportat mai târziu că nicio persoană nu era vizibilă în cabina de pilotaj a acestuia. După ce a schimbat direcţia la Paris şi apoi la Koln, ajuns în zona Mării Baltice aparatul a început să piardă rapid viteză şi altitudine şi s-a prăbuşit.

”Pot confirma că este un avion privat al patronului nostru Karl-Peter Griesemann”, a declarat un reprezentant al companiei Quick Air, compania aeriană charter cu baza în oraşul german Koln şi deţinută de omul de afaceri menţionat.

Citeşte şi: SCANDAL politic în Italia! Salvini pune la îndoială sancţiunile împotriva Rusiei – VIDEO – Black News

Potrivit publicaţiei Express din Koln, Griesemann pilota avionul şi era însoţit de soţia sa, de fiica sa şi de prietenul fiicei sale.

Echipele de salvare au găsit în zona prăbuşirii avionului resturi concentrate ale acestuia şi o pată de petrol. Niciuna dintre persoanele aflate la bordul avionului nu a fost găsită deocamdată.