DISTRIBUIȚI

Andy Fletcher, membru fondator al trupei de rock alternativ Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani, conform unui anunţ făcut joi de formaţia din care a făcut parte, transmite AFP, potrivit agerpres.

„Suntem şocaţi şi cuprinşi de o imensă tristeţe ca urmare a morţii premature a dragului nostru prieten, membru al familiei şi membru al trupei”, a spus formaţia de muzică britanică formată în 1980 în Basildon, la aproximativ 64 de kilometri est de Londra.


Citește și : Grecia va preda americanilor tot petrolul confiscat de pe o navă iraniană

Născut în iulie 1961 la Nottingham, Andy Fletcher, cunoscut ca „Fletch”, rămâne cunoscut pentru hituri precum „Just Can’t Get Enough”.

„Fletch chiar avea o adevărată inimă de aur şi era mereu prezent atunci când aveai nevoie de sprijin, de o conversaţie plină de viaţă, de un râs bun sau de o halbă rece”, potrivit comunicatului trupei.

Citeşte şi: Budapesta: Numai automobilele înmatriculate în Ungaria vor putea cumpăra combustibili la preţuri reduse, începând de vineri – Black News

Depeche Mode a vândut peste o sută de milioane de discuri în întreaga lume.

Iniţial, trupa era formată din Vince Clarke, Martin Gore, Andy Fletcher şi Dave Gahan. Vince Clarke a părăsit trupa la sfârşitul anului 1981 şi a fost înlocuit în 1983 de Alan Wilder.