DISTRIBUIȚI

Un înalt oficial din Ministerul de Finanţe japonez a fost arestat vineri pentru că ar fi bătut şi lovit cu piciorul un alt pasager într-un tren în mişcare la Tokyo, au anunţat surse de investigaţie, citate de agenţia Kyodo, potrivit agerpres.

Heihachiro Ono, viceministrul adjunct pentru planificare şi coordonare a politicilor, în vârstă de 56 de ani, era beat când se presupune că ar fi agresat pasagerul vineri dimineaţă, potrivit acestor surse. Nu au fost confirmate răni suferite de victimă.


Citeşte şi: Medvedev critică sancţiunile NEBUNEŞTI dictate de Occident împotriva Rusiei – Black News

Incidentul a avut loc în timp ce trenul circula pe linia Tokyo Denentoshi ce face legătura între Gara Shibuya din Tokyo şi Staţia Chuo-Rinkan din prefectura vecină Kanagawa. Ono a fost arestat lângă o poartă de bilete din Gara Sakura-Shimmachi la Tokyo de poliţiştii care au răspuns la un apel de urgenţă, au declarat sursele.

După ce s-a alăturat ministerului în 1989, Ono a fost numit în posturi cheie, inclusiv director al Biroului de Buget, văzut de unii din minister ca un pas înainte spre funcţia de viceministru de finanţe, cel mai înalt post birocratic al ministerului.

Citește și: Canada INTERZICE tehnologia 5G a chinezilor de la Huawei şi ZTE – Black News

El şi-a asumat actualul post în iulie anul trecut, fiind responsabil de coordonarea politicilor cu Banca Japoniei.