DISTRIBUIȚI
Politico

Un fan al rapperului A$AP Rocky a fost arestat după ce a ameninţat că va arunca în aer ambasada Suediei de la Washington, scrie Variety, potrivit news.ro .

Potrivit unei declaraţii, suspectul, care a fost identificat drept Rebecca Kanter, a plasat o geantă la intrarea în ambasadă, a aruncat dintr-o sticlă lichid aproape de uşă şi a strigat „Voi arunca în aer nenorocirea asta”.


Citește și : Jurnalişti ce realizau anchete privind Rusia, vizaţi de atacuri cibernetice

Ziua următoare, Kanter a revenit la ambasadă, unde a vorbit urât personalului şi a făcut mai multe referiri la A$AP Rocky, care este în prezent reţinut în Suedia sub acuzaţia de agresiune. Femeia a refuzat să părăsească zona marţi şi a fost reţinută de agenţii secreţi.

După arestarea ei, un raport al poliţiei arată că femeia a fost acuzată de distrugere a proprietăţii şi pătrundere ilegală.

Fanul protesta faţă de arestarea rapperului la Stockholm, care susţine că este nevinovat.

Rapperul american A$AP Rocky, pentru care preşedintele Donald Trump a spus în urmă cu o săptămână că este pregătit să garanteze personal, a fost pus vineri sub acuzare pentru agresiune în Suedia.

Citește și : Partidele de opoziţie ungare critică discursul lui Viktor Orban de la Băile Tuşnad

În vârstă de 30 de ani, rapperul, modelul şi producătorul muzical, pe numele real Rakim Mayers, a fost reţinut pe 3 iulie, împreună cu doi cunoscuţi ai lui, în legătură cu o altercaţie care a avut loc în centrul oraşului Stockholm pe 30 iunie.

Mayers a fost acuzat pentru agresiune şi poate primi până la 2 ani de închisoare, dacă este găsit vinovat.