DISTRIBUIȚI
archerairrifles.com

Un deputat iranian a anunţat o recompensă de 3 milioane de dolari pentru „oricine îl omoară pe (preşedintele american Donald) Trump”, a relatat agenţia semioficială ISNA, preluată marţi de Reuters, potrivit agerpres.

„Din partea populaţiei din provincia Kerman, vom plăti o recompensă de 3 milioane de dolari cash oricui îl va ucide pe Trump”, le-a spus colegilor din parlament deputatul Ahmad Hamzeh.


Citeşte şi: O baracă plină cu muncitori a luat foc! 11 oameni au ars de vii!

Acesta nu a precizat dacă este vorba de o decizie luată de conducătorii religioşi ai Iranului de a-l ameninţa pe preşedintele american, notează Reuters.

Kerman este oraşul natal al lui Qassem Soleimani, liderul Forţei Al-Qods, însărcinată cu operaţiunile externe ale Gardienilor Revoluţiei, şi arhitectul strategiei Iranului în Orientul Mijlociu. Soleimani a fost ucis într-un raid american cu dronă la 3 ianuarie, în Irak.

Citeşte şi: Fostul şef al Interpolului, CONDAMNAT la ani grei de închisoare pentru corupţie

Ahmad Hamzeh a mai afirmat în parlament că, dacă ţara sa ar dispune de arme nucleare, ar fi „mai bine protejată de ameninţări”.

„Ar trebui să ne punem pe agendă producerea de rachete cu rază lungă de acţiune capabile să transporte focoase neconvenţionale. Este dreptul nostru firesc”, a adăugat deputatul iranian.