DISTRIBUIȚI
CBS News

Celebrul chef american Mario Batali, acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală, a fost inculpat la Boston pentru atingerea forţată a unei tinere în 2017, au declarat joi procurorul acestui oraş din Massachusetts şi avocatul presupusei victime, relatează vineri AFP, potrivit agerpres.

Fostul star TV Mario Batali, 58 de ani, confruntat cu o serie de acuzaţii din decembrie 2017, însă niciodată inculpat până acum, urma să fie în mod oficial pus sub acuzaţie vineri pentru atentat la pudoare şi agresiune de un tribunal din Boston, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului comitatului Suffolk, din care face şi Boston.


Vezi şi: ALERTĂ! Theresa May şi-a anunţat DEMISIA cu lacrimi în ochi! – VIDEO

Numele presupusei victime nu figurează în actul de inculpare. Însă acuzaţiile formulate împotriva lui corespund celor descrise într-o plângere depusă împotriva lui Batali în luna august anul trecut de o femeie din Massachusetts (nord-est), pe nume Natali Tene, în vârstă de 28 de ani, care a pretins despăgubiri cu o valoare nespecificată.

Avocatul lui Natali Tene, Eric Baum, a confirmat că este vorba despre clienta sa în actul de inculpare.

Presupusa agresiune datează din aprilie 2017. Natali Tene s-a întâlnit cu celebrul chef în timp ce luau cina separat în acelaşi restaurant, „Towne Stove and Spirits”, nu departe de restaurantul „Eataly”, care îi aparţinea pe atunci lui Mario Batali.

Citeşte şi: Trump a dat ordin serviciilor secrete să coopereze în ancheta lui William Barr

Văzând că tânăra femeie încearcă să-i facă o fotografie, Batali i-ar fi propus să facă împreună un „selfie”. Imediat ce s-a aflat alături de ea, el ar fi profitat de ocazie pentru a o forţa să-l sărute şi pentru a o atinge în mod inadecvat.

Avocatul lui Batali, citat de CNN, a declarat că Batali neagă aceste acuzaţii şi intenţionează să le combată în justiţie.

Mario Batali, care a deţinut 26 de restaurante dedicate bucătăriei italiene moderne, a renunţat la imperiul său gastronomic şi nu a mai apărut în emisiunea „The Chew”, după primele acuzaţii, din luna decembrie, împotriva sa.