DISTRIBUIȚI

O jurnalistă din Rusia a trecut prin momente „dificile” în timpul unei transmisiuni televizate în direct după ce un câine i-a smuls microfonul şi a fugit cu el, declanşând o cursă de urmărire care i-a uimit crainicii din studioul de ştiri şi i-a emoţionat pe telespectatori, informează Reuters, potrivit agerpres.

Nadejda Serezkina era pe punctul de a-şi începe intervenţia în direct la postul Mir TV despre încălzirea vremii în Moscova în momentul în care Martin, un câine din rasa Golden Retriever, a făcut un salt în aer, a înhăţat microfonul şi a fugit cu el.


Citește și: Amnesty International: Rusia îl omoară LENT pe Aleksei Navalnîi

Jurnalista TV a pornit pe urmele câinelui care, în cele din urmă, a dat drumul microfonului. Serezkina şi-a reluat intervenţia în direct în timp ce îl mângâia pe noul ei prieten patruped.

Citește și: Vaccinul Moderna combate COVID-ul și la șase luni după administrare

Înregistrarea ce prezintă acel moment insolit, care a avut loc joia trecută, a devenit rapid unul dintre cele mai populare videoclipuri de pe canalul de YouTube al postului Mir TV, unde a generat aproape 500.000 de vizualizări într-un interval de patru zile.