DISTRIBUIȚI

Un avion al companiei aeriene Turkish Airlines a fost avariat în timpul aterizării pe Aeroportul Odesa, după ce roțile frontale ale aeronavei au fost distruse la impactul cu pista, informează Business Insider, potrivit mediafax.

Partea din față a avionului, un Boeing 737-800, a fost avariată, însă pasagerii și membrii echipajului nu au fost răniți.


Citește și : Atac cu mașină-capcană în nordul Siriei. Cel puţin zece morți și 25 de răniți

Aeronava zbura pe ruta Istanbul-Odesa, iar din cauza vântului puternic, prima încercare de aterizare a eșuat. Pilotul a încercat o a doua aterizare, iar la impactul cu pista, roțile frontale au fost distruse, motiv pentru care avionul s-a izbit de pistă.

Potrivit unui comunicat al Turkish Airlines, toți cei 134 de pasageri și membrii echipajului au fost evacuați în siguranță.

Acesta este al doilea incident aviatic care implică un avion Boeing în ultimele zile, după ce un Boeing 777 care decolase de la Los Angeles a suferit o defecțiune a unui motor și a început să scoată flăcări dintr-una din aripi. Echipajul a fost nevoit să aterizeze de urgență la doar 15 minute de la decolare.

Citește și : Mike Pence, vizită-surpriză în Irak