DISTRIBUIȚI
Twitter

Un avion al unei companii aeriene, care în mod regulat transportă militari americani și familiile acestora, a luat foc înaintea decolării de pe aeroportul Shannon din Irlanda, însă, potrivit informațiilor preliminare, nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Aeroportul Shannon a transmis pe Twitter la ora locală 05:47 (ora României, 08:47) că toate operațiunile de zbor au fost suspendate în urma unui incident. Toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați de echipele de salvare, relatează postul RTE, potrivit mediafax.


Citeşte şi: Marea Britanie ELIBEREAZĂ petrolierul iranian din Gibraltar

Controlorii de trafic aerian au observat flăcări și fum provenind de la trenul de aterizare și decolare al unui avion Boeing 767-300 al companiei Omni Air International, care în momentul respectiv se pregătea de decolare.

Potrivit companiei aeriene Omni Air International, avioanele sale transportă în mod regulat militari americani și străini, cât și familiile acestora.

Vezi şi: Un avion cu 233 de oameni la bord A ATERIZAT PE BURTĂ, într-un lan de porumb – VIDEO

Omni Air International a transmis pe Twitter că „informațiile inițiale indică faptul că pasagerii sau membrii echipajului nu au suferit răni grave”.

Shannon Group, compania care deține aeroportul, a comunicat că un pasager a primit îngrijiri medicale pentru o leziune minoră, potrivit publicației The Irish Times.