DISTRIBUIȚI
pti

Un dezastru a fost evitat după ce un avion de pasageri al companiei aeriene naţionale indiene Air India a lovit vineri dimineaţă un zid înconjurător la aeroportul Trichy din statul Tamil Nadu, în timpul operaţiunii de decolare, transmite Xinhua, care citează oficiali locali, potrivit agerpres.


”Avionul care transporta 136 de persoane, printre care membrii echipajului, a lovit zidul de la marginea aeroportului Trichy. Din fericire, nu există persoane rănite în acest incident”, a afirmat un reprezentant al Air India.

Citeşte şi: SUA: Uraganul Michael a devastat Florida si Georgia; cel puțin cinci persoane au murit

Compania aeriană a menţionat că pilotul şi copilotul avionului au fost înlocuiţi, aflându-se la dispoziţia anchetatorilor indieni.

Canalele de televiziune locale au difuzat imagini cu porţiunea distrusă a zidului şi au relatat că o parte a fuselajului avionului a fost afectată.

Administraţia aviaţiei civile din India a dispus, de asemenea, investigarea incidentului. ”Ancheta va arăta cu siguranţă cauza accidentului. În urma raportului de anchetă vor fi luate măsuri”, a afirmat un reprezentant al instituţiei. 

Citește și : Theresa May: Negocierile cu UE pe tema Brexit vor continua până în noiembrie