DISTRIBUIȚI

Cel puţin 26 de persoane au murit după ce un autobuz de pasageri a căzut într-un şanţ miercuri în Kashmirul administrat de Pakistan, au anunţat mai mulţi oficiali, citaţi de DPA, potrivit agerpres.

„Cel puţin 26 de persoane, inclusiv femei şi copii, au fost ucise în accident”, a spus Mohammad Yasin, un ofiţer al poliţiei locale ce supraveghează operaţiunea de salvare.


Citeşte şi: Eric Adams este noul primar al New York-ului – Black News

Accidentul a avut loc în districtul Sudhanoti din Azad Kashmir când autobuzul care transporta în jur de 30 de pasageri a căzut într-un şanţ circulând pe drumul de munte.

Potrivit lui Yasin, cauza exactă a accidentului nu este încă clară, dar defectarea frânei pare să fi fost motivul.

Accidentele rutiere sunt obişnuite în Pakistan din cauza lipsei unui nivel adecvat de infrastructură, a vehiculelor prost întreţinute şi conducerii neglijente.

Citește și: Munca de la distanţă cucereşte lumea bogată – Black News

Potrivit Biroului de Statistică din Pakistan, aproximativ 9.000 de accidente rutiere sunt raportate anual, în care mor circa 4.000 de oameni.

Pakistanul şi India controlează ambele părţi ale Kashmirului, dar fiecare revendică întreaga regiune. Cei doi vecini au purtat anterior două războaie pentru controlul Kashmirului.