DISTRIBUIȚI
VNExplorer

Un antivaccinist din Italia a murit la doar 27 de ani, după ce a luptat, în spital, să nu fie tratat. Și-a smuls aparatul pentru respirație asistată, ba chiar s-a ascuns într-o încăpere să nu fie găsit. Acum, familia lui e în spital, cu Covid, în stare gravă, potrivit agerpres.  

Tânărul în vârstă de 27 de ani din Terracina, regiunea Lazio, Italia, antivaccinist convins, a murit din cauza unei embolii pulmonare la spital după ce și-a smuls aparatul pentru respirație asistată și a refuzat orice fel de tratament. Pe măsură ce starea sa se înrăutățea, tânărul s-a ascuns într-o încăpere din apropierea spitalului. A fost nevoie chiar și de carabinieri pentru a-l găsi, scrie La Repubblica.


Citește și : Planurile Rusiei și Chinei pentru o nouă ordine mondială

Istoria se repetă și Covid îi amenință întreaga familie, antivaccinistă și ea.

Tatăl său, nevaccinat, în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă în spital. Intubat, a fost transferat de urgență la policlinica Umberto I din Roma.

Luni după-amiază au fost internați și mama, fratele și iubita celui mort de coronavirus. Ca și victima, nici ei nu s-au vaccinat.

Consilierul pentru sănătate din Lazio, Alessio D’Amato, urmărește cu atenție evoluția situației: „sper că vor ieși din această situație. Este vorba de o întreagă familie care nu a fost vaccinată și care, prin urmare, riscă foarte mult. Vă reamintesc încă o dată: este important să vă vaccinați”.

Citește și : Putin ‘tatonează’ terenul în Cuba