DISTRIBUIȚI
Life in Norway

Un angajat al Ministerului Sănătăţii israelian este bănuit că i-a trimis de patru ori mesaje înşelătoare fostei sale iubite cerându-i să se izoleze după pretinse contacte cu persoane bolnave de COVID-19, a indicat joi poliţia israeliană citată de AFP, scrie agerpres.  

Suspectul, prezentat drept un „angajat extern dintr-un centru de apel al Ministerului Sănătăţii”, i-a „trimis de patru ori mesaje pe telefon fostei sale prietene prin care i-a indicat să intre imediat în carantină, ca urmare a contactului cu un bolnav confirmat, cu toate că nu era cazul”, a precizat poliţia.


Citește și : Coreea de Nord a organizat o paradă militară FERITĂ de ochii lumii

Femeia a contestat de fiecare dată trimiterea în carantină, ceea ce a stârnit suspiciuni în Ministerul Sănătăţii, care a remis justiţiei elemente de probă ce ar putea duce la punerea sub acuzare a fostului ei iubit.

Bărbatul de 35 de ani din nordul Israelului face de altfel obiectul unei anchete pentru o serie de delicte comise timp de câteva luni, în special abuz de putere, fraudă şi atingere adusă vieţii private, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

Citește și : Germania se așteaptă la o agravare a pandemiei, dar va putea fi controlată prin vaccinarea populației