DISTRIBUIȚI
Twitter

Un agent american de la serviciu de imigraţie a împuşcat doi bărbaţi neînarmaţi – dintre care unul în faţă – în timp ce încerca să reţină un imigrant fără documente, joi, în Brooklyn, au declarat oficiali şi martori, relatează dpa, potrivit agerpres.

Doi agenţi americani de la serviciul de imigraţie şi vamă, care aveau ordin de expulzare, au escortat un bărbat dintr-o casă din W. 12 St. în apropiere de Quentin Road, în Gravesend, în jurul orei 8:15 când a survenit incidentul.


Citeşte şi: SUA l-au lichidat pe liderul Al-Qaida în Peninsula Arabică

Când fratele bărbatului a încercat să intervină, a fost tras un foc de armă, au spus oficiali. Glonţul a trecut prin mâna acestuia şi a ajuns în obraz, au spus sursele citate.

În timpul incidentului, bărbatul împuşcat în faţă a fugit înapoi în casă şi s-a baricadat, dar ulterior s-a predat. Un videoclip vizualizat de Daily News arată un bărbat care se luptă cu doi agenţi, înjurându-i în spaniolă.

Citeşte şi: În timpul bombardamentelor israeliene, antiaeriana siriană a evitat în ultima secundă doborârea unui avion de pasageri

Imigrantul fără documente a făcut obiectul unei anchete pentru violenţă domestică în 2016 şi s-a aflat în registrul poliţiei după ce a fost descoperit cu un număr de înmatriculare falsificat.