DISTRIBUIȚI
Metro

Londra a închis de sâmbătă barurile, cluburile de noapte şi restaurantele. Până la intrarea în vigoare a deciziei luate de premierul Boris Johnson, oamenii s-au distrat în oraș, ignorând complet sfaturile epidemiologilor, potrivit Daily Mail, transmite și mediafax.

Marea Britanie a închis de sâmbătă barurile, cluburile şi restaurantele. Măsura a fost luată într-un final de premierul Boris Johnson, care timp de o săptămână a ignorat sfaturile epidemiologilor privind impunerea de restricţii.


Citește și: Columbia intră în izolare generală obligatorie

Daily Mail scrie că la Londra oamenii au petrecut şi vineri seara, cu câteva ore înainte ca restricţiile să intre în vigoare. Barurile au fost pline, iar viaţa de noapte destul de animată. Cei mai mulţi au ignorat sfaturile specialiştilor, care spun că trebuie păstrată distanţa față de cei din jur.

În Anglia s-au închis începând de sâmbătă şi teatrele, cinematografele şi sălile de sport, iar poliţia îi poate amenda drastic pe cei care nu respectă carantina şi tin deschise barurile ori restaurantele, dar şi pe cei care merg din postura de clienţi.

Citește și: Coreea de Nord a tras două rachete balistice

177 de morţi a înregistrat Marea Britanie din cauza COVID-19. Numărul real al îmbolnăvirilor, estimează jurnaliştii din insulă, ar putea fi de peste 10.000.