DISTRIBUIȚI
U.S. President Donald Trump departs the White House to visit locations affected by Hurricane Florence in North Carolina, from Washington, U.S., September 19, 2018. REUTERS/Brian Snyder

Preşedintele american Donald Trump a spus că se gândeşte dacă va asista la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară, la invitaţia premierului japonez Shinzo Abe, scrie AFP, scrie news.ro .

„Am fost invitat de premierul Abe şi mă voi gândi la o decizie” cu privire la acest subiect, a afirmat Trump marţi, în cadrul unei întâlniri cu membrii Comitetului Olimpic American şi ai organizatorilor Jocurilor de la Los Angeles din 2028.


Citește și : SpaceX anunţă primul transport turistic spaţial din istorie

„Am putea răspunde pozitiv. Vom încerca”, a adăuga el.

Jocurile de la Tokyo sunt prevăzute între 24 iulie şi 9 august, adică în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale americane iar Donald Trump va fi candidat pentru un nou mandat în 3 noiembrie.

Preşedintele i-a asigurat pe organizatorii Jocurilor de la Los Angeles că a intervenit personal în favoarea oraşului american pe când era încă preşedinte ales în 2016 şi că acest lucru a ajutat candidatura oraşului.

Citește și : Germania vrea ‘să citească’ mesageriile criptate