DISTRIBUIȚI
Business Insider

Preşedintele american Donald Trump a publicat, joi, pe contul său de Instagram, o fotografie-montaj în care apare drept protagonist al serialului „Game of Thrones”, alături de textul „The Wall is Coming”, potrivit news.ro .


„The Wall is Coming” este o personalizare a replicii „Winter is Coming” („Iarna se apropie”, n.r.), ce caracterizează serialul bazat pe cărţile lui George R.R. Martin, în contextul în care preşdintele doreşte construirea unui zid la graniţa cu Mexicul.

Citește și : Alertă în Suedia! Autoritățile medicale anunță un posibil caz de Ebola

Fotografia a primit peste 1 milion de aprecieri, dar şi comentarii precum „Rasist” şi „Mi-e dor de Obama”.

Nu este prima dată când Trump face referire, prin imaginea sa, la serialul HBO. Un poster inspirat din GOT a fost folosit într-un mesaj publicat pe Twitter în luna noiembrie, când a anunţat impunerea unor noi sancţiuni Iranului.

Donald Trump scria atunci: „Sanctions are Coming”.

El a fost criticat de HBO şi membri din distribuţia „Game of Thrones”, scrie Deadline. Într-un comunicat, HBO a transmis la acel moment: „Nu suntem la curent cu acest tip de mesaj şi am prefera ca marca noastră înregistrată să nu fie folosită greşit în scopuri politice”.

Citește și : Griveaux: Mişcarea ‘vestelor galbene’ a ‘devenit de fapt una de agitatori’ care vrea să ‘răstoarne guvernul’