DISTRIBUIȚI
Twitter

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat sâmbătă că procesul de impeachment contra sa din Senat a fost o altă fază a „celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria ţării noastre”, relatează Reuters, potrivit agerpres

Trump a dat publicităţii un comunicat după ce Senatul l-a achitat în al doilea proces de impeachment contra sa din ultimele 12 luni, întrucât colegii săi republicani au votat împotriva condamnării sale pentru „instigare la insurecţie” înaintea evenimentelor de la 6 ianuarie, când susţinătorii săi au luat cu asalt Capitoliul.


Citește și : Rusia a aprobat ‘preliminar’ producţia vaccinului Sputnik V în Serbia

Fostul preşedinte al SUA a promis că continue să apere „măreţia Americii”, potrivit AFP.

„Mişcarea noastră magnifică, istorică şi patriotică, ‘Make America Great Again’ este doar la început”, a precizat Trump în comunicatul său.

„În lunile care vor urma, voi avea multe lucruri de împărtăşit cu voi şi sunt nerăbdător să continui incredibila noastră aventură pentru măreţia Americii”, a adăugat miliardarul republican.

Citește și :Merkel: Germania va avea suficiente vaccinuri în aprilie, dar relaxarea restricţiilor mai trebuie să aştepte