DISTRIBUIȚI

Demisii şi destituiri în cascadă la Casa Albă? Preşedintele Donald Trump asigură: ideea conform căreia la Casa Albă ar domni haosul este doar o invenţie a mass-media „Fake News” şi nimic altceva, informează joi AFP, potrivit agerpres.

„(Mass-media) Fake News adoră să vorbească despre haos la Casa Albă, chiar dacă ele ştiu că aici nu este haos, ci doar ‘o maşinărie bine unsă’ cu piese înlocuibile!”, a notat el pe contul său de Twitter.


Citește și: Trump se ia ‘la trântă’ cu coloșii din lumea internetului: ‘Este o problemă foarte gravă’

Donald Trump a făcut aceste noi declaraţii matinale pe reţeaua sa preferată de socializare după ce un articol din New York Times a avansat ideea că fiica sa Ivanka şi ginerele lui Jared Kushner au jucat un rol central în plecarea, anunţată miercuri, a avocatului Casei Albe, Don McGahn.

Ei nu au „NIMIC de-a face” cu aceasta, a replicat el, după o serie de postări pe Twitter în care califică din nou mass-media „duşmanul poporului”.

Citește și: Atac xenofob împotriva unui migrant din Germania

Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri plecarea din funcţie în curând a avocatului Casei Albe, Don McGahn, în momentul în care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce în ce mai ameninţătoare pentru cercul de apropiaţi al preşedintelui SUA. Don McGahn a avut mai multe întrevederi în această lună cu Robert Mueller în ancheta acestuia privind presupusa ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Trump a spus că a autorizat discuţiile avocatului său cu procurorul special.