DISTRIBUIȚI
NBC Montana

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi că întâlnirile cu Coreea de Nord au fost ‘foarte pozitive’ şi că aşteaptă ca delegaţia Phenianului, aflată în prezent la New York, să ajungă vineri la Washington pentru a-i înmâna o scrisoare din partea liderului nord-coreean Kim Jong Un, transmite Reuters, potrivit agerpres.


‘Aştept cu nerăbdare să văd ce este în scrisoare’, a spus Trump, în timp ce părăsea Baza Andrews, îndreptându-se spre Houston.

Vezi şi: SUA. Au apărut primele imagini luate din telefonul atacatorului din Parkland – VIDEO

Întrebat dacă se conturează un acord, preşedintele american a răspuns: ‘Cred că va fi foarte pozitiv … Întâlnirile au fost foarte pozitive’.

De altfel, el a reluat această idee într-o postare pe Twitter: ‘Foarte bune întâlniri cu Coreea de Nord’, a scris Trump, părând a se referi la întâlnirea pe care au avut-o la New York miercuri, la cină, generalul nord-coreean Kim Yong Chol, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong Un, şi secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

Potrivit AFP, cei doi s-au întâlnit din nou joi pentru a relua discuţiile, în contextul pregătirii unei eventual summit între Donald Trump şi Kim Jong Un.

Citeşte şi: Atac cu cuţitul într-o gară din Germania. Agresorul a fost ucis – VIDEO