DISTRIBUIȚI
Boston Magazine

Bill Weld, un fost guvernator republican al statului Massachusetts, a anunţat vineri după-amiază că îl va contesta pe preşedintele SUA Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului la preşedinţie al Partidului Republican în anul 2020, apreciind că naţiunea este „în mare pericol”, scrie Mediafax.

Este vorba de primul politican care anunţă oficial că va concura împotriva lui Donald Trump pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidenţial din anul 2020.


Citește și : Armata SUA ar putea retrage 1.000 de soldaţi din Afganistan într-un efort de eficientizare elaborate de noul comandant

Într-un discurs rostit în orăşelul Bedford (New Hampshire), Bill Weld a avertizat că naţiunea este „în mare pericol”, afirmând că Donald Trump îşi urmăreşte interesele proprii.

„Avem un preşedinte ale cărui priorităţi sunt promovarea intereselor sale, mai degrabă decât binele ţării. Dar situaţia nu este fără speranţă, trebuie să corectăm direcţia”, a declarat Bill Weld, citat de cotidianul Boston Herald şi de agenţia de presă Reuters.

Citește și : India ameninţă Pakistanul cu o ripostă „devastatoare” după atentatul din Kashmir indian