DISTRIBUIȚI
Newsmax.com
NEWTON, IA - NOVEMBER 19: Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a town hall meeting during a campaign stop at Des Moines Area Community College Newton Campus on November 19, 2015 in Newton, Iowa. Trump is currently leading the race for the Republican presidential nomination in Iowa. (Photo by Scott Olson/Getty Images)

Donald Trump i-a urat marţi succes lui Bernie Sanders care s-a lansat încă o dată în cursa prezidenţială şi ar putea fi adversarul său în 2020, apreciind în acelaşi timp că senatorul şi-a ratat şansa, notează AFP, potrivit Agerpres.

„Îi doresc succes lui Bernie, va fi interesant de văzut cum îi va merge”, a declarat preşedintele american întrebat, în Biroul Oval, despre noua candidatură din tabăra democrată.


Citește și : Aproximativ 40 de jihadiști cu paşaport german se află sub controlul kurzilor în Siria, estimează Berlinul

„Personal, cred că şi-a ratat şansa, dar îmi place Bernie”, a adăugat el, subliniind că au puncte în comun în problema schimburilor comerciale.

Senatorul independent de Vermont, care se prezintă ca un „democrat socialist”, a pierdut primarele democrate din 2016 în faţa lui Hillary Clinton.

„Nu a fost tratat cu respect de Clinton”, a mai afirmat Donald Trump. „Cred că este foarte trist ce i s-a întâmplat lui Bernie Sanders în urmă cu patru ani”, a ţinut el să menţioneze.

Citește și : Juncker: Fidesz al lui Viktor Orban ar trebui să părăsească Partidul Popular European

„Sunt mulţi candidaţi, dar va fi un singur învingător”, a concluzionat el înainte de a adăuga, amuzat: „Sper că ştiţi cineva fi persoana asta”.