DISTRIBUIȚI
AP

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, analizează cu seriozitate posibilitatea de a candida în scrutinul prezidenţial din anul 2024, iar, conform unui sondaj de opinie, este favorit să fie desemnat din nou candidat al Partidului Republican, potrivit mediafax.    

Conform unor surse citate de cotidianul The Washington Post, deşi nu a recunoscut public victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, Donald Trump le-a spus consilierilor că vrea să rămână o personalitate politică centrală în următorii ani şi să candideze din nou în 2024. Donald Trump ar putea anunţa candidatura pentru al doilea mandat de preşedinte înainte de sfârşitul acestui an.


Citește și : Poliția germană a întrerupt o înmormântare la care participau 400 de persoane

Un sondaj efectuat de Politico.com / Morning Consult, difuzat marţi, arată că Donald Trump este favorit pentru a fi desemnat candidat al Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024.

Potrivit sondajului, Donald Trump este creditat cu 53% din intenţiile de vot în rândul alegătorilor republicani. Actualul vicepreşedinte, Mike Pence, este creditat cu 12%, Donald Trump jr. cu 8%, iar Tom Cotton, Ted Cruz, Mitt Romney şi Nikki Haley sunt sub nivelul de 5%.

Citește și : Austria înregistrează un record de decese de coronavirus și anunță când va începe vaccinarea în masă a populației