DISTRIBUIȚI
REUTERS

Președintele SUA, Donald Trump, a participat la primul eveniment electoral după externarea din spital. El a ținut un discurs de la balconul Casei Albe fără a purta mască de protecție, potrivit mediafax.

Externat luni din spital, unde a fost internat doar trei zile, Donald Trump a spus că se simte bine, în uralele mulţimii care a strigat „încă patru ani”. Nici de data aceasta, Trump nu a purtat mască dar a dat, din nou, asigurări, că virusul „va dispărea”.


Citește și : Purtarea măştii sanitare, obligatorie în Teheran, după ce bilanţul cazurilor asociate Covid-19 a crescut

Preşedintele a declarat că electorii afro-americani şi alte minorităţi etnice precum latino-americanii resping politicile „socialiste radicale”, precizând încă o dată faptul că el a realizat cele mai multe lucruri bune pentru comunităţile minoritarilor decât orice alt preşedinte de la Abraham Lincoln încoace.

În plus, Donald Trump nu a ratat ocazia să îl acuze pe Joe Bidan că ar vrea să taie fondurile alocate poliţiei, atât de necesare, în opinia lui.

Citește și : Coreea de Nord dezvăluie o nouă rachetă balistică intercontinentală

Pe parcursul discursului, Trump s-a referit la coronavirus folosind termenul „chinavirus”.

Evenimentul transmis de Casa Albă a fost intitulat „Preşedintele oferă puncte de vedere la un protest paşnic pentru lege şi ordine”