DISTRIBUIȚI
Times of India

Brazilia, Chile și Paraguay au anunțat, sâmbătă, noi cazuri de coronavirus, potrivit CNN. În Paraguay a fost raportat primul caz, alte patru în Brazilia, bilanțul fiind de 17, iar în Chile un caz, în total fiind șapte infectări cu noul virus în această țară, scrie mediafax.

Paraguay


Ministerul Sănătății a anunțat primul caz de coronavirus în Paraguay. Pe pagina oficială de Twitter a instituției apare o postare care spune că e vorba de un tânăr care a venit din Ecuador și a cărui stare de sănătate e bună, însă acesta se află în carantină la domiciliu.

Citește și : Măsuri excepţionale împotriva coronavirusului în Italia: Peste 15 milioane de oameni intră în carantină

Brazilia

Alte patru cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Brazilia, potrivit Ministerului Sănătății. Bilanțul ajunge astfel la 17. Cazurile noi includ trei persoane din Sao Paolo și una din Rio de Janeiro. Ministerul a precizat că în toate situațile noi e vorba de infectări „importate”.

Chile

O persoană în vârstă de 20 de ani care a călătorit recent în Europa, inclusiv în Spania, a avut rezultatul pozitiv la testul de coronavirus, conform Ministerului Sănătății. Cazul este al șaptelea în Chile.

Citește și : Meciurile din NBA s-ar putea juca fără spectatori pentru a încetini răspândirea COVID-19