DISTRIBUIȚI
Google Maps

Trei persoane au fost ucise de un tren, în sudul Londrei, în noaptea de duminică spre luni, a anunţat luni Poliţia Britanică a Transporturilor (BTP), iar în apropierea victimelor s-au găsit ”bombe” de vopsea pe bază de aerosol, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre artişti graffiti, potrivit PA, relatează AFP, potrivit news.ro.

Corpurile victimelor, găsite luni dimineaţa, înaintea orei de vârf, erau în curs de identificare, a precizat BTP, subliniind că, pentru moment, cauza accidentului este ”neexplicată”.


Citeşte şi: Cutremur puternic în Japonia. Cel puţin trei oameni au murit – VIDEO

”Echipa mea lucrează dur, pentru a înţelege ceea ce s-a putut întâmpla şi cum şi-au putut pierde viaţa aceste trei persoane”, a declarat detectivul-şef Gary Richardson, care a lansat un apel către eventuali martori.

Accidentul ar fi putut să aibă loc în timpul nopţii de duminică spre luni la o oră la care circulau doar trenuri de marfă.

El a avut loc într-o intersecţie feroviară. Loughborough Junction, situată pe o linie între Herne Hill şi Elephant and Castle, în sudul capitalei britanice.

Staţia era deschisă circulaţiei feroviare luni şi se înregistrau unele întârzieri.

Citeşte şi: O camionetă a intrat cu viteză în mulţime la un festival de muzică din Olanda