DISTRIBUIȚI
Business Magazin

Cântăreţul britanic Tom Jones va fi cap de afiş al concertelor care vor avea loc în august în cadrul Festivalului de la Edinburgh, care oferă o mare varietate de activităţi culturale, relatează marţi EFE.

Tom Jones va participa la Edinburgh Summer Sessions, o serie de concerte care se desfăşoară în grădinile care împrejmuiesc bulevardul central Princes Street în luna august, când capitala scoţiană devine centrul artelor dramatice şi muzicale ca urmare a celebrului festival, conform agerpres.


Alături de Tom Jones pe afiş mai figurează artiştii britanici Rag’n’Bone Man (14 august), Paloma Faith (17 august) şi trupa Kasabian (18 august). Tom Jones, în vârstă de 77 de ani, dintre care 63 pe scenă, are o mare experienţă şi un repertoriu plin de succese care îl plasează printre cele mai mari figuri ale muzicii.

Citește și : Comuniştii ruşi îi acuză pe oamenii lui Putin că îl denigrează pe candidatul lor la alegeri

Potrivit lui Geoff Ellis, directorul executiv al companiei organizatoare a concertelor (DF Concerts), faptul de a putea conta pe prezenţa unui monstru sacru ca Tom Jones şi a unor nume mari ale muzicii actuale precum Kasabian, Paloma Faith sau talentatul Rag’n’Bone Man sunt o garanţie a succesului acestui festival.

Prevânzarea biletelor va începe miercuri, 22 februarie, iar vânzarea generală va fi disponibilă de vineri, 23 februarie.

În următoarele săptămâni vor fi anunţate şi alte evenimente în cadrul Festivalului de la Edinburgh, încheie EFE.