DISTRIBUIȚI
Observator

Guvernul finlandez a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că testul făcut de premierul Sanna Marin pentru depistarea drogurilor a avut rezultat negativ, scrie news.ro .

“Testul de depistare a drogurilor făcut de premierul Sanna Marin la 19 august nu a relevat prezenta vreunui drog”, a precizat guvernul.


Citește și : Zelenski îi îndeamnă pe ucraineni să rămână vigilenți înainte de ziua independenței: ‘Rusia ar putea încerca să facă ceva deosebit de urât’

Sanna Marin a suportat costurile testului, a precizat guvernul finlandez.

Vineri, premierul finlandez Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a efectuat un test de depistarea drogurilor, după ce a fost criticată în urma divulgării unor imagini care o surprindeau dansând la o petrecere.

Sanna Marin apare într-o înregistrare video – amplu partajată pe reţele de socializare şi publicată de diverse publicaţii – dansând fără reţineri cu un grup de persoane.

Felul în care petrece Sanna Marin a fost criticat de către unii, care denunţă un comportament nepotrivit pentru un premier, însă alţii consideră că ea are dreptul să se distreze cu prieteni la o petrecere privată.

Citește și : Daria Dugina, fiica ‘ghidului spiritual’ al invaziei lui Putin în Ucraina, ucisă într-o explozie

Sanna Marin – cea mai tânără şefă de Guvern din lume atunci când a preluat postul, în 2019 – a fost criticată în trecut din cauza unor petreceri la reţedinţa sa oficială.

În decembrie 2021, Sanna Marin a fost criticată după ce a dansat până în zori, în pofida faptului că era un caz de contact covid-19.