DISTRIBUIȚI
AP

Testamentul primei soţii a magnatului Donald Trump, Ivana Trump, care a murit în 2022 la vârsta de 73 de ani, a fost făcut public, informează joi DPA, potrivit agerpres.

Apartamentul ei din Miami Beach, care include un dormitor şi o sală de baie, nu îi va reveni însă fiicei sale, Ivanka.


Citeşte şi: Un mort şi mai mulţi răniţi într-un atac cu armă albă într-o biserică din sudul Spaniei – Black News

Ivana Trump, decedată pe 14 iulie 2022 după ce a căzut pe scările din reşedinţa ei din New York, i-a lăsat moştenire apartamentul din Miami Beach unei persoane care nu face parte din familia sa.

Potrivit unor documente oficiale obţinute de publicaţia Business Insider, apartamentul ei din Miami Beach, situat în zona rezidenţială Murano at Portofino şi având o valoare estimată la 1 milion de dolari, îi va reveni Susannei Curry, fosta bonă a celor trei copiii ai săi – Donald Jr., Ivanka şi Eric.

În ultimii ani, Susanna Curry, care a primit prin testament şi animalul de companie al Ivanei Trump – Tiger, un câine din rasa Terrier de Yorkshire -, devenise confidenta şi asistenta ei personală.

Susanna Curry locuieşte în prezent în cartierul Queens din New York. Apartamentul din Miami Beach, ce are o suprafaţă de circa 92 de metri pătraţi şi care a fost vândut pentru ultima oară cu 635.000 de dolari în 2009, valorează în prezent peste 1 milion de dolari şi se află într-o clădire rezidenţială ce prezintă numeroase avantaje.

Pe lângă priveliştea spectaculoasă şi poziţionarea lângă ocean, acea clădire cu 37 de etaje include şi o piscină cu apă de mare, grădini, o sală de sport şi oferă serviciile unui valet.

Dacă Susanna Curry va decide să se mute la Miami, ea ar putea să devină o vecină a Ivankăi Trump. Fiica lui Donald Trump, care a deţinut pentru o perioadă funcţia de consilier la Casa Albă, locuieşte la o distanţă de aproximativ 6,4 kilometri la nord în raport cu apartamentul mamei sale, într-o luxoasă reşedinţă închiriată, ce are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi şase dormitoare. Acea reşedinţă a fost vândută recent cu 17 milioane de dolari, a raportat cotidianul Miami Herald.

Citeşte şi:Cui îi dai un deget, îţi ia toată mâna! După ce a primit tancuri, Zelenski cere acum Occidentului rachete cu rază lungă şi avioane de luptă – Black News

Restul averii deţinute de Ivana Trump, evaluată la 34 de milioane de dolari şi care includea bijuterii, haine de blană şi două locuinţe în St. Tropez, a fost împărţit între membrii familiei sale şi câţiva prieteni apropiaţi.

Deşi primul ei soţ, Donald Trump, nu a primit nimic din averea sa, Ivana Trump a fost înmormântată într-un mic cimitir aflat lângă un club deţinut de fostul preşedinte american, Trump National Golf Club, situat în Bedminster, o localitate din statul New Jersey.