DISTRIBUIȚI
The Independent

Unsprezece persoane au fost ucise vineri în timpul unei tentative de jaf la o sucursală bancară din nord-estul Braziliei, în confruntări cu poliţia, a anunţat primarul oraşului îndoliat, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Am fost informaţi de spital că sunt 11 morţi, şase atacatori şi cinci ostatici”, a declarat la radio Lielson Landin primarul oraşului Milagres, în statul Ceara. „Bandiţii i-au ucis pe ostatici şi poliţia i-a lichidat pe bandiţi”, a adăugat el, fără a face mai multe precizări cu privire la derularea faptelor.


Citește și : Germania/Congres CDU: Angela Merkel „este cea mai bună” (Horst Seehofer)

Mass-media braziliene au evocat un bilanţ mai ridicat, de 13 morţi în total. Schimburile de focuri au durat în jur de 20 de minute după tentativa de jaf armat care a avut loc în plină noapte.

Patru membri ai aceleiaşi familii, printre care un copil, se numără printre ostaticii ucişi în schimburile de focuri între hoţi şi poliţie, a precizat primarul. Se pare că aceste patru victime au fost luate ostatice de atacatorii ce încercau să fugă în timp ce ele se aflau într-o maşină în drum spre aeroport.